Dorothy vlogt

door Sofie op 06 July 2018

Laatst waren we met de voltallige Dorothy-gemeenschap in een heuse fotostudio in Zaandam. Gerritjan Huinink, fotograaf en Noëlhuis-vriend bood ons een fotoshoot aan zodat hij kon oefenen met portretfotografie, en zodat wij een paar leuke foto’s van onze groep hebben! Omdat er van ons allemaal individueel ontelbaar veel foto’s werden geschoten voordat we als groep aan de beurt waren, konden we tijdens het wachten onze speelse en creatieve neigingen de vrije loop laten en op onderzoek uit in de loods waar de studio was. Met deze filmbeelden aan elkaar geplakt, is er zowaar een eerste ‘vlog’ ontstaan…

En nu hopen dat de foto’s mooi zijn geworden!

Wij hebben een droom van een wereld die mooier kan zijn. En dat kunnen en willen we niet alleen beginnen te leven. Doe je mee?

Wil je meer weten over ons? Lees dan dit stuk over ons in De Linkerwang (oktober 2021), dit interview met Anna in Eva Online (september 2021) of lees onze updates in 'n Korrel Zout.

Wil je meer weten over christelijke leefgemeenschappen in het algemeen? Anna en Herman hebben het afgelopen jaar gewerkt aan een rapport voor de Vereniging Religieuze Leefgemeenschappen met een overzicht en analyse van christelijke leefgemeenschappen in Nederland. Over het rapport is er een interview met Anna verschenen in het RD.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, willen we je het graag laten weten.

  Ik wil op de mailing-list

Kijk ook eens bij ons op Facebook.

Zijn er dingen die wij absoluut moeten weten? Zou je ons willen helpen met klussen, de tuin inrichten, of anders willen helpen? Of wordt je warm van onze visie, en wil je eens kletsen? mail eens of kom langs!