Activiteiten


Klussen aan het huis

Momenteel zijn we hard bezig met (de voorbereiding van) onze verhuizing naar het nieuwe gemeenschapshuis. Hou je van klussen (of lunch maken of met kinderen spelen)? Laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte wanneer we aan de slag gaan! Omdat we hier druk mee zijn hebben we ook een tijdje geen bezinnende bijeenkomsten en handwerk-avonden enzo, maar mail ons gerust om een keer een kopje koffie te komen drinken!

Gebed

Elke donderdagochtend om 9:15 bidden we in onze kapel op wielen, achter op het erf. We bidden in de stijl van taizé, meestal in een klein groepje. Iedereen is welkom!

Moestuin

Elke woensdag werken we vanaf 10:00 in onze moestuin. Die is bij de buren op de Middenweg BP 6. Iedereen die het leuk vindt kan mee komen werken, en als er iets geoogst wordt krijg je natuurlijk wat mee naar huis. Rond 13:00 lunchen we samen. Kinderen zijn ook welkom, die van ons zijn er ook vaak!

Klussen

Op donderdagen klussen we vaak in en rond het huis, of werken we op ons erf. Vind je het leuk om een keertje mee te doen? Altijd leuk! Mail ons even over waar we wanneer mee bezig zijn: contact@dorothygemeenschap.nl.

Wij hebben een droom van een wereld die mooier kan zijn. En dat kunnen en willen we niet alleen beginnen te leven. Doe je mee?

Wil je meer weten over ons? Lees dan dit stuk over ons in De Linkerwang (oktober 2021), dit interview met Anna in Eva Online (september 2021) of lees onze updates in 'n Korrel Zout.

Wil je meer weten over christelijke leefgemeenschappen in het algemeen? Anna en Herman schreven in opdracht van de VRL een boekje met overzicht van alle leefgemeenschappen in Nederland.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, willen we je het graag laten weten.

  Ik wil op de mailing-list

Kijk ook eens bij ons op Facebook.

Zijn er dingen die wij absoluut moeten weten? Zou je ons willen helpen met klussen, de tuin inrichten, of anders willen helpen? Of wordt je warm van onze visie, en wil je eens kletsen? Mail ons op contact@dorothygemeenschap.nl of kom langs!